TutiFrankó

Fair play és money

Ha azt hallom, sport, nem csak a mozgás jut eszembe, hanem egyfajta nemes versengés is. A sportszerűség, a fair play. Na, de miket beszélek? Fair play? A profi sportban? Ne legyek nevetséges, a profi sport is a pénzről szól! Itt van rögtön a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője, amit nemrég Budapesten rendeztek meg. Nagy kézilabdarajongó lévén… Tovább »

Az ovis csoportpénz nem kötelező…vagy mégis?

Halogatni csúnya dolog. Pláne az ovis csoportpénz befizetését. Pedig nem is kötelező. Vagy mégis? A következő történetből kiderül! A német szemérmes egy nép. Sokkal inkább, mint a magyar. Bár az ovis csoportpénz mindkét országban a szürkezónában mozog (értsd: tilos szedni, de szükség van rá, ezért szedik), a magyar oviban legalább beszéltünk róla. A szülői értekezlet… Tovább »

BIZNISZMENEK – Tüntetések margójára

Van az úgy, hogy minden csak BIZNISZ! A komoly ÜZLETemberek pedig nem nézik, kinek és mit adnak el, a profit a lényeg. Ebben a végletekig materiális világban, ahol csodaszámba megy, ha valaki érdek nélkül segít, ad vagy netán vonul ki az utcára. Ahol az IDEÁK és ELVEK olyanok, mintha egy párhuzamos valóságból pottyantak volna át hozzánk, ezért… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!