TutiFrankó

“Anya, miért sírtál a ballagásomon?”

Anya rutinos versenyző, tisztában van az emocionális ingerküszöbével. Elsőszülött fia óvodai ballagására mégis kisminkelte magát. Hiba volt. Drága Kisfiam! Én becsszóra megpróbáltam kisírni magam otthon, szerettem volna Szedő Miklóssal karöltve dúdolni felszabadultan, hogy nekem már elfogyott a könnyem, én mindent elfelejtek könnyen! Dehát ismered a bolond szívemet! Az mindig a tiéd! Ráadásul a könnycsepp is csak… Tovább »

Az ovi parkolójában csak nem büntetnek meg…vagy mégis?

Ha a rend országába költözöl, számíts arra, hogy a rend őrei éberen figyelik minden lépésedet. Az autódat meg pláne. Németországban még az óvoda parkolójába sem tanácsos rossz irányba beállni. Akkor sem, ha nagyon sietsz. Eredmény? Anya vs. közteresek 0:1.   Részlet Max Mustermann Ordnungspolizist (aka közteres) titkos naplójából   2017. április 12. szerda Reggel hasogató… Tovább »

Az ovis csoportpénz nem kötelező…vagy mégis?

Halogatni csúnya dolog. Pláne az ovis csoportpénz befizetését. Pedig nem is kötelező. Vagy mégis? A következő történetből kiderül! A német szemérmes egy nép. Sokkal inkább, mint a magyar. Bár az ovis csoportpénz mindkét országban a szürkezónában mozog (értsd: tilos szedni, de szükség van rá, ezért szedik), a magyar oviban legalább beszéltünk róla. A szülői értekezlet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!