TutiFrankó

Kisgyerekkel kirándulni az Alpokban? Naná!

Magas hegyek között, hol a tenger hupikék…ott bóklásznak a törpikék! Ovis kisfiúkkal bevállalós dolog az Alpokban csúcstámadást indítani, de aki mer, az nyer! Ezt a három túrát bármelyik kisgyerekes családnak jószívvel ajánlom! “Anya, mikor érünk már oda? Jaj, úgy fáj a lábam! Apa, vegyél fel a nyakadba!” Így, ebben a sorrendben. Városnézésen, bevásárlás közben vagy… Tovább »

Kisgyerekes nyaraláson nem lesz sex on the beach!

Mi a megerőltetőbb? Egy nap az irodában vagy egy nap a tengerparton? Gyerekkel, úgy értem. Pláne kettővel és kicsivel… Gabi és Timi évek óta legjobb barátnők. Egy helyen dolgoznak, ráadásul mindketten két ovis kisfiút nevelnek. Régóta vitatkoznak azon, vajon a kisgyerekes nyaralás igazából pihenés-e, vagy inkább tortúra. Úgy döntöttek, idén egy teljes napon át percről-percre… Tovább »

A férfiak miért nem stresszelnek a beach body-n?

A május végi nyárban kíméletlenül kiviláglik, ki töltötte a téli estéket a cukrászdában, s ki a futópadon. Vérlázító, ahogy a nők stresszelnek a strandon, míg a férfiak önfeledten élvezik a habokat! Itt az ideje tanulni az erősebbik nemtől! Május utolsó hétvégéjét volt szerencsém a Balti-tenger partján tölteni. 18 fokot jósoltak, esetleg némi napsütést. Végül tomboló kánikula kerekedett… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!