TutiFrankó

Kisgyerekkel kirándulni az Alpokban? Naná!

Magas hegyek között, hol a tenger hupikék…ott bóklásznak a törpikék! Ovis kisfiúkkal bevállalós dolog az Alpokban csúcstámadást indítani, de aki mer, az nyer! Ezt a három túrát bármelyik kisgyerekes családnak jószívvel ajánlom! “Anya, mikor érünk már oda? Jaj, úgy fáj a lábam! Apa, vegyél fel a nyakadba!” Így, ebben a sorrendben. Városnézésen, bevásárlás közben vagy… Tovább »

A családi tévézés igenis jó emlék!

A gyereked kizárólag a családi kirándulásra fog jószívvel emlékezni, értem?! Eszedbe ne jusson össznépileg a tévé előtt dögleni vasárnap délután! Ha esik, ha fúj, irány a természet! Igen, igen, fontos a kirándulás szerintem is. Meg a szabad levegőn való mozgás. No és a természetbúvárkodás. Hogy a skanzenekről ne is beszéljünk. A szüleim is így látták… Tovább »

Istenek ösvénye -tuti tipp túrázóknak

Szeretsz utazni? Szeretsz túrázni? És a kettőt együtt? Van egy ösvény az Amalfi-tengerparton, ami Agerolából visz Positanóba. Ha végigmész rajta, olyan élményben lesz részed, hogy azt unokáidnak is emlegetni fogod. Amalfi? Az mi? Nem, nem Szabó Magda Tündér Lalájának egyik szereplője, hanem egy történelmi kisváros Nápoly alatt. Valaha csak hajóval lehetett megközelíteni, mert meredek partvidékre… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!